Totaaloplossing onder één dak

De veelzijdigheid die LiteSign biedt, maakt dat voor nagenoeg alle scenario’s wel passende oplossingen zijn.

Software

Software

LiteSign maakt gebruik van de oplossing van <a href="http://brightsign.nl" target="_blank">BrightSign</a>, wereldwijd een prominente spele op het gebied van digital signage. Daarmee zijn we verzekerd van een betrouwbare partner waar we ook in de toekomst van op aan kunnen.

Hardware

Hardware

Naast een volledige software oplossing kunnen wij ook de hardware verzorgen. Van professionele monitor tot muurbeugel; van enkele player tot complete ledwalls. Wij denken graag mee over jouw specifieke uitdaging.

Opslag 'in-the-cloud' en backup

Opslag 'in-the-cloud' en backup

Onze software draait op servers welke vanaf elke plek in de wereld bereikt kunnen worden. Jouw data is daarmee goed beveiligd. Uiteraard wordt automatisch voor goede backups gezorgd.

Remote Management

Remote Management

Wij kunnen op afstand de hardware monitoren, en indien nodig eventuele problemen oplossen zonder dat we bij je langs hoeven te komen. Wel zo effectief!

Interactief & Touchscreen

Interactief & Touchscreen

We kunnen een extra dimensie toevoegen aan het systeem door acties toe te voegen aan elementen op de pagina’s. Hierdoor worden presentaties interactief. Denk bijvoorbeeld aan digitale bewegwijzering of shop-in-shop oplossingen.